Tilbake til alle arrangementer

Kurs: fra bønne til kopp med Pala

  • Slabberas Gløshaugen 11 Sem Sælands vei Trondheim, Trøndelag, 7034 Norway (kart)

Kaffe er en kompleks råvare, på dette kurset lærer du om kaffens reise fra et lite frø som plantes i jorden, til den ferdige kaffedrikken:

  • Hvordan dyrkes kaffe? Hvilken betydning har jordsmonn, botanisk art, høyde, plukking, sortering, prosessering, tørking, osv.

  • Hva skjer i brenneprosessen?

  • Hvordan smaker vi på kaffe og hvilke smaker leter vi etter i en god kaffe?

Kursbillett, 50kr: sikre din her

Hvis du lurer på noe angående kurset, send oss gjerne en mail.

For andre år på rad, arrangerer vi Kaffeuka på Slabberas. Overraskelser og pop-ups kommer gjennom hele uken. Følg gjerne arrangementet vårt på Facebook for oppdateringer. Velkommen!
Forrige
Forrige
28. september

Kaffeuka - fullt program

Neste
Neste
29. september

Smakskurs med Kaffi